This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

מעלה

תכנון ועיצוב: ליאור צנעני | מנחה: אדריכל עמוס בר-אלי

ניתוק מהרחוב/ חיבור אל העיר מרחב ירוק/ חוויה ייחודית

פרויקט זה עוסק בחידוש המעבר שבמתחם המדיטק שבחולון, בחוויה עירונית ייחודית שרציתי להעביר את תושבי העיר ואורחיה. החלל עוצב על פי עקרונות תכנון נוף פנים אדריכליים, ובתוכו שולבו מספר אתרים ירוקים שהם נקודות עניין מרחבי העיר חולון, אחד על גבי השני, שיחד יוצרים קומפוזיציה מעניינת, המעבירה חוויה טבעית ופלואידית בחלל.

חיבור החלל לעיר הינו מרכיב מהותי בפרויקט שהגיע
מהאסתטיקה הירוקה של העיר

A FOREST PAVILION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porttitor a metus ac gravida. Morbi ipsum dolor, commodo at ligula sit amet, accumsan tincidunt nibh. Phasellus iaculis leo sed nibh porttitor, lacinia porttitor ligula elementum. Phasellus iaculis leo sed nibh porttitor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porttitor a metus ac gravida. Morbi ipsum dolor, commodo at ligula sit amet, accumsan tincidunt nibh.

גלרית הצמחים

בפרויקט נעשה שימוש בצמחים שגדלים באופן טבעי בארץ ישראל ומאפיינים את הנוף שלה. החל מעצי חורש ועד לצמחים מטפסים, שרכים ואפילו טורפים. זאת על מנת לשמר את החוויה האותנטית כמה שיותר נאמנה למקור.

גלרית הצמחים

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio nam nec tellus

Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris in erat justo. Nullam ac urna eu felis dapibus condimentum sit amet a augue. Sed non neque elit.